Caracteristici

Este primul echipament din linia tehnologica de fabricare a berii si este dedicat extractiei amidonului. Procedeul consta in scufundarea si amestecarea boabelor de malt concasate in apa calda.
Maltul zdrobit si pregatit din timp poate fi de trei tipuri: blond, caramelizat si ars.
Amestecul de malt concasat si apa se numeste maische si se face in rezervorul MUSH TUNE, unde ansamblul este agitat in continuu si incalzit, in mai multe etape, la temperaturi diferite.
DOTARI STANDARD

  • Gura de vizitare superioara DN 500
  • Intrare in capac cu flansa
  • Teava evacuare abur
  • Teava CIP DN 32 cu cap de spalare rotativ
  • Manta incalzire inelara
  • Termosonda
  • Manta incalzire pe fundul vasului
  • Agitator
  • Golire totala
  • Izolatie cu vata minerala

 

Volum(hl) Diametru (mm) Inaltime (mm)
30 2050 2460
92 2750 3599
188 3450 4006