Caracteristici

Este un rezervor sub presiune in care are loc conditionarea si maturarea berii. Berea poate fi mentinuta in BBT cateva zeci de zile sub o presiune joasa, cu sau fara dozare de CO2, la o temperatura de – 2oC. Anume in aceste tancuri obtinem berea nefiltrata sau nepasteurizata.
CARACTERISTICI

  • Presiunea de lucru: 3 bari
  • Temperatura de lucru: -2oC/+30oC
  • Suprafata interioara finisata: Ra ≤0,8μm
  • Presiunea de lucru manta racire: 3 bari
  • Temperatura de lucru manta: -10oC/ +30oC

DOTARI STANDARD

  • Gura vizitare in partea superiora sau laterala
  • Supapa de presiune si vidare
  • Conducte de CIP si CO2
  • Control temperatura
  • Manta de racire tip spirala
  • Robinet proba
  • Golire totala cu robinet fluture
  • Izolatie din poliuretan cu placi inox sudate
  • Picioare reglabile

 

Volum (hl) Diametru (mm) Inaltime (mm)
9.7 1000 2640
21.6 1250 3280
31.9 1450 3400
50.8 1650 4000
100.4 1950 5200
153.3 2300 5400