Fierberea este cel mai important proces in producerea berii. Mustul este pompat in rezervorul numit BREW KETTLE si este adus la temperatura de fierbere timp de 1 sau 2 ore in functie de tipul de bere dorit. Fierberea permite stabilizarea mustului, in aceasta etapa hameiul este adaugat in cuva. Rasinile amare ale hameiului sunt dificil de extras, de aceea este nevoie de o fierbere lunga pentru a deveni solubile. Se pot adauga si alte produse aromatice in functie de tipul de bere dorit.
DOTARI STANDARD
- Conducte CIP sudate pentru cazan cu abur
- Conducte cip pentru rezervor
- Iesire abur pe capac prin teava
- Vizor cu iluminare
- Cazan de abur intern
Volum (hl) | Diametru (mm) | Inaltime (mm) |
---|---|---|
39 | 1900 | 2727 |
136 | 2950 | 6419 |
140 | 2950 | 6010 |
260 | 3700 | 4573 |