In urma fermentarii drojdiile transforma zaharurile in alcool, CO2 si compusi organici pretiosi. La aceasta etapa se formeaza aroma si gustul caracteristic tipului de bere. Fermentarea are loc in rezervoare de fermentare conice (CCT) la temperatura de +8o/+14oC sau +15o/+20oC in functie de tipul de bere dorit. Tot aici are loc si stabilizarea la rece -1oC).
CARACTERISTICI
- Presiunea de lucru: 3 bari
- Temperatura de lucru: -2oC/+30oC
- Suprafata interioara finisata: Ra ≤0,8μm
- Presiunea de lucru manta racire: 3 bari
- Temperatura de lucru manta: -10oC/ +30oC
DOTARI STANDARD
- Gura vizitare in partea superiora sau laterala
- Supapa de presiune si vidare
- Conducte de CIP si CO2
- Control temperatura
- Manta de racire tip spirala
- Robinet proba
- Golire totala
- Izolatie din poliuretan cu placi inox sudate
Volum, hl | Volum, v, hl | Diametru, mm | Inaltime, mm |
---|---|---|---|
13 | 10 | 1000 | 2700 |
21 | 16 | 1200 | 3410 |
31 | 25 | 1350 | 3820 |
51 | 40 | 1550 | 4530 |
63 | 50 | 1600 | 5090 |
101 | 81 | 1950 | 5460 |
128 | 102 | 2100 | 5870 |