Cu un design simplificat, este un vinificator universal potrivit pentru toate tipurile de crame. Acesta poate fi utilizat în același timp atât pentru procesul de vinificare, cât și pentru stocarea vinurilor în condiții optime.
Echipat cu o sită suplimentară în partea inferioară a rezervorului, acesta devine o soluţie elegantă pentru crama dumneavoastră. Acesta este folosit pentru obținerea vinurilor de calitate superioară datorită lipsei acțiunii mecanice asupra mustuielii.
Creând cel mai bun design pentru rezervor urmând ultimele tendințe în vinificația vinurilor roșii, acest tip de vinificator permite realizarea de serii limitate cu o înaltă calitate a vinurilor roșii. Acest sistem de tratare delicată pentru scufundarea și stropirea „căciulii” favorizează o maximă extracție a compușilor doriți din struguri. Deși automatizarea completă a proceselor este […]
Unitatea asigură procesul tradiţional de scufundare a „căciulii” ce este esenţială pentru producerea vinurilor de o calitate superioară. Acesta include un sistem ce monitorizează etapele de scufundare a „căciulii” și valorile de temperatură la care au loc procesele de fermentare.
Acesta oferă toate condiţiile necesare pentru procesul de vinificaţie și obținerea vinurilor roșii. Este proiectat cu un sistem mecanic de descărcare a boștinei și cu un sistem complet automat de control al tuturor proceselor tehnologice.
Pentru a putea satisface gustul fin al oenologului, combinăm avantajele bine cunoscute deja ale oțelului inoxidabil cu calitățile incomparabile ale stejarului selectat special. Vinificatorul VOC este conceput pentru maxima extracție a compușilor doriți din struguri odată cu înnobilarea mustului prin nuanțele stejarului. Controlul temperaturii și posibilitatea de stropire și scufundare a „căciulii” permite tehnologului un […]
O unitate care dispune de conditiile optime pentru intreg procesul de producere a vinurilor rosii. Combinatia dintre forma conica si umezirea “caciulii” garanteaza vinuri de calitate inalta. Sunt vinificatoare proiectate, pentru a putea satisface gustul fin al oenologului. Pot fi combinate si cu stejar selectat special. Controlul temperaturii și posibilitatea de stropire și scufundare a […]
In acest vinificator fermentarea este realizata sub presiune de CO2 exercitata la fermentare sau clasic cu recirculare. Metoda este aplicata avand rezultate excelente atat pentru vinurile rosii cat si pentru cele albe. Formarea unei caciuli omogene la cele rosii, permite evitarea oxidarii. Amestecarea naturala a mustuielii in rezervor este cauzata de eliberarea brusca a CO2-ului […]
Este un vinificator multifunctional. Daca sunteti un producator de vinuri albe aromate, in acest vas poate fi produs cel mai calitativ must pentru fermentare, si acelasi dispozitiv indeplineste cerintele producatorilor de vinuri rosii, prin obtinerea lor in mediul perfect si vinificarea cea mai rapida a mustuielii de struguri rosii.