linii de selectare a strugurilor

Noile linii de selectare a strugurilor sunt folosite pentru a facilita operațiile de selecție manuală înainte de strivire sau presare: acest fapt a devenit o necesitate cerută de firmele care caută cea mai bună calitate pentru vinurile lor. Aceste linii sunt indicate în special pentru: -distribuția și nivelarea automată a strugurilor pe un plan, astfel încât, […]


» detalii

Aspiratoare de tulpini

Aspiratoare de tulpini cu rotor din oțel cu palete radiale lipite direct pe motor in interiorul unor melci din oțel inoxidabil. Sunt oferite cu putere adecvată la cantitatea de tulpini care urmează să fie aspirată.


» detalii

Melci orizontali și verticali pentru transportul strugurilor, tescovinei și evacuarea tulpinilor.

  Fabricate în întregime din oțel inoxidabil, cu diametre și lungimi corespunzătoare locului de muncă, acestea se curăță și se intreșin foarte ușor.


» detalii

Benzi de transport de struguri, tescovină și evacuarea tulpinilor

Benzi de transport de struguri, tescovină și evacuarea tulpinilor. Sunt construite în întregime din oțel inoxidabil și prevăzute cu covor neted din PVC alimentar sau benzi cu lamele și ghidaje laterale, acestea pot fi ajustate în înălțime și sunt complete cu buncăre de încărcare. Operațiile de curățare și de întreținere sunt deosebit de ușoare și rapide.


» detalii

Buncar de receptie struguri – Model UVC

Buncarele de receptie sunt realizate in intregime din otel inoxidabil AISI 304. Componentele de înaltă calitate pe care le folosim (ex: invertoare Schneider, reductoare Bonfiglioli, etc) sunt standard, asigurand o functionare precisa pentru o perioada indelungata de timp. Posibilitatea de a dota snecul cu banda cauciucata pentru protectia strugurilor cat si a rotilor pentru a […]


» detalii